Doğanca İlkokulu

Doğanca Mahallesi Bafra/Samsun
Vizyon
Öğrencilerimizi Atatürk İnkılap ve İlkelerine Anayasada İfadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı Türk Milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini davranış haline getirmiş,ailesini,vatanını,milletini ve vatanını seven ve daima yüceltmeye çalışan iyi bir vatandaş,hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip,araştıran, sorgulayan, insan haklarına saygılı iyi bir insan olarak yetiştirmek.
Misyon
Başarılar
2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÇOCUK OYUNLARINDA 4. SINIFLARDA İLÇE VE İL BİRİNCİLİĞİMİZ VARDIR.
Öğretim Şekli :NORMAL(TAM GÜN)
BAŞLANGIÇ - 08:25 BİTİŞ - 14:10
Doğanca Mahallesi
Proje Çalışmaları